Articole de pe Myrochat Forum

Articole de pe Myrochat Forum:  Pe Forumul Myrochat gasiti articole dintre cele mai diverse, iar disctractia si glumele cu bun simt sunt obligatorii. Am publicat aicisea cateva articole de pe Myrochat Forum pentru ca sunt atat de multe incat le-am uitat! Scopul nostru nu este imperecherea romilor, pentru ca berea este calda, dar ce spun eu calda, este fierbinte ca vinul fiert!
Myrochat Forum Gratuit - Forum si Chat
Si pentru berea e fierbinte, fetele este lesinate de la inghetaturi, iarba verde si tiribombe, recomand bautura racoritoare "Suc Negru Original" de la Coca Cola sau Pepsi.
Pentru baietii care inca nu este lesinati le recomand concursul de indemanare artistica "Kum Fu cu Halberile" cu mainile goale in gala internationala "La Butoaie" din Comuna Carciumeni, satul Tiscovina !
Pentru inscrieri vizitati http://myrochat.forumgratuit.ro, intrarea este Moca (moca = fara sa platesti, adica Gratis), asa ca va raman bani pentru a cumpara iubitei o poseta din piele de cauciuc, respectiv expadrile nikee de fotbal pentru iubitul tau fotbalistul!

Un comentariu:

 1. Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
  Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
  Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
  1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
  2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
  3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
  Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
  Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
  Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

  RăspundețiȘtergere