Totul despre Google Adsense

Totul despre Google Adsense : Afla pe Forumul Myrochat totul despre Google Adsense, cum sa faci bani pe net cu Google AdSense si avantajele inscrierii in Google Adsense!
Google Adsense pune la dispozitia utilizatorilor sai un numar foarte mare de formate (dimensiuni) de reclame imagine, text si in format video.  Inserarea reclamelor oferite de Google Adsense in pagina este foarte usor de realizat.

3 comentarii:

  1. Totul despre Google Adsense : Google AdSense este un program de publicitate online care apartine gigantului Google. Ideea de baza este simpla: iti faci un cont pe AdSense, daca site-ul tau va fi acceptat, iti vei putea crea si personaliza niste reclame

    RăspundețiȘtergere
  2. cine ma poate ajuta s acreeze un blog s apuna c ena pune pricipalu ADSENSE SA MA APROBEZE VA ROG MULT CHESTIUNE D EVIATZA SI MOARTE????????

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru cei ce nu ştiu deja, Google Adsense este un program cu ajutorul căruia afişezi reclame relevante pe siteul tău şi câştigi bani de fiecare dată când cineva dă click pe una din reclamele afişate. Relevante – înseamnă că dacă tu ai un site despre bani pe internet, atunci o să-ţi afişeze anunţuri cu siteuri din acelaşi domeniu sau unul asemănător. Totul depinde însă de o serie de factori pe care am să ţi-i explic în cele ce urmează.

    Înainte de asta, e nevoie să înţelegi cum funcţionează Google Adsense. După cum spuneam, afişează reclame relevante pe siteul tău. Vestea proastă este că nu poţi să controlezi ce fel de anunţuri va afişa Google pe pagina ta web, în schimb poţi influenţa acest lucru.

    De unde vin acele reclame?

    Simplu. Din Google Adwords. La fel cum tu vrei să câştigi bani din siteul tău, şi alţi oameni vor acelaşi lucru. Doar că ei au o sumă de bani pe care o investesc mai întâi ca să genereze trafic către siteul lor, apoi să câştige bani din acesta. Iar aici îşi face apariţia Google Adwords.

    RăspundețiȘtergere