Atentie, rasul nu ingrase si nu tine de foame

comic Comic: Atentie, rasul nu ingrase si nu tine de foame! Imagini comice care iti deschid apetitul de a rade fara limite si fara numar, se stie... Scuzati-ma ca am gresit melodia :
Atentie, rasul nu ingrase si nu tine de foame. The End!
Va invit la o portie de ras pe satule, fara paine. Daca de la mancare trebuie sa va mai abtineti sa nu va ingrasati, aici poti sa razi pe pofte, pentru razand iti vine si potfa.

Comic: Ai grije draga pitipoanca sa nu te traga curentul fundulet, apoi risti sa te intepe vreo penicilina, unde altundeva decat in obrajori! Daca ai simptome neplacute, febra, stare generala de rau ai nevoie de o exorcizare la pat!
Ai grije sa nu te traga curentul
Comic: Ai grije sa nu te traga curentul
Alta Teracotista cazuta la datorie in lupta cu soba din teracota. Dupa cum puteti vedea ea sta rezamata de peretele din caramida, sumar imbracata la "reveneala".
Soba de teracota - Teracotista : scor final 1 Pauza - 1Final!
Cum comentati imaginea de mai jos, credeti ca teracotista a fost supusa abuzului caloric din partea sobei ?

Comic: Alta teracotista!
Aniversare in Ardeal! No stai in loc mai, nu pofti la bunatatea altuia. Putina slana, putina palinca si multa pofta se sarbatoreste original, Made in ArdEal.
Va dati seama ca odata cu inaintarea in varsta bucata de slana o sa fie tat* mai mica si cantitatea de plinca mai mare, ca viata-i scurta gustui lung.
Voi cum comentati imaginea alaturata! De ce nu apare sticla de palinca in imagine, credeti ca a fost gustata pe nepusa masa sau a fost folosita ca amorsa la ficat ?
 
Aniversare in Ardeal
Comic: Aniversare in Ardeal

Un comentariu:

  1. Dating Romania Chat Online - Cel mai vizitat chat online xat cu fete si baieti din Romania. Chat Xat Dating Romania un chat pentru noi toti.
    Pe Dating Romania Chat Online intalesti persoane compatibile cu tine care stiu ce vor.
    Intrati in cea mai mare comunitate de chat online din Romania, un chat online romanesc ideal pentru a va reintalnii cu prietenii sau pentru a cunoaste noi persoane

    RăspundețiȘtergere