Imagini triste, Avatare triste, Poze triste

Imagini triste, avatare triste, poze triste, imagini cu tristete, imagini fete triste, imagini triste, poze de tristete, poze foarte triste, poze triste pentru avatar, poze triste pentru messenger.

Avatare triste
Nimeni si nimic nu trebuie sa iti goleasca inima, pastreaza-ti mereu in ea lumina sperantei si umple-o in fiecare clipa cu iubire, iubire pentru lumea care te inconjoara, pentru lucrurile frumoase care iti ies in cale, pentru oamenii buni pe care ii cunosti, pentru gandurile si simtamintele deosebite pe care le descoperi... nu traiesti intr-o lume neagra, sau alba, traiesti intr-o lume colorata si poate fi alegerea ta felul in care ti-o creezi. Lumea e o panza pe care o pictezi neincetat cu gandurile si sentimentele tale... nu-ti trai viata ca un functionar care stie doar sa imite si sa urmeze instructiuni, invata sa visezi, invata sa fi original si deosebit, invata sa creezi, fi un artist!

Avatare triste
Iubirea e atrasa de iubire, daca o doresti in viata ta fa un efort de vointa si alege, chiar si impotriva aparentelor, sa iti umpli inima de dragoste si ganduri bune, cu cat vei straluci mai puternic intr-un intuneric mai adanc cu atat vei fi mai usor de remarcat.
 
Avatare triste

Iubirea este a celor care cred in ea si o pastreaza in inimi neconditionat.
Ce trista dragoste poti daruii tu, cea care pleci mereu si te sti intoarce din ce in ce mai greu. Intr-o zi nu vei mai gasi drumul spre inima mea...
Avatare triste

Ochii pe care nu i-ai incalzit cu mii de te iubesc sunt strajerii inimii pe care nu ai stiut-o umple cu nimic.
O inima indragostita e cea care iarta tot pana cand moare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu