Vrei sa te distrezi pe chat ?

Vrei sa te distrezi pe cel mai vizitat chat online romanesc cu fete si baieti din Romania si cu aspiratii mult mai mari decat un simplu blog cu chat online, asa cum s-ar putea crede la prima vedere.

chat online
 
Acest chat online este un loc unde va puteti intalni si cunoaste cele mai comunicative persoane din Romania.

Reguli si Obligatii pe Chat Online Romanesc (va rugam sa cititi cu atentie si respectati acesti termeni si conditii de utilizare): 
Va rugam sa schimbati numele "default" cu care intrati pe chat online cu unul care va caracterizeaza sau va face placere sa il detineti.

Nu injurati, nu folositi cuvinte obscene, nu faceti reclama, nu scrieti mesaje consecutive si nu va luati de alti membrii, moderatori.
Nu lansati discutii vulgare sau cu caraceter rasist si alte subiecte deplasate. 

Nu va puneti nume folosind cuvinte obscene sau nume false ale altor membri sau moderatori.
Certurile dintre moderatori sau moderatori si owneri se pedepsesc prin aducerea ambilor la gradul de membrii.

Membrii care ne viziteaza zilnic pe chat online romanesc au sansa de a ajunge moderatori daca dovedesc ca au o relatie amiabila cu ceilalti participanti la discutii sau ai utilizatorilor serviciilor noastre. 
Puteti devenii foarte repede moderator daca la invitatia dumneavoastra vin la discutii pe chat online cunoscuti sau persoane carora le-ati sugerat chatul nostru.
Daca a-ti citit "Reguli si obligatii pe chat online romanesc" si sunteti de acord cu cele mentionate puteti folosi serviciile noastre gratuitre fara nici un fel de restrictii.
Orice incalcare a acestor reguli si obligatiuni o puteti semnala administratorilor acestui blog, owner-ilor de pe chat sau puteti lasa comentarii cu problemele sau neplacerile de care ati avut parte. Va multumim pentru intelegere!
 
Chatul Fetelor, Chat si Muzica, Chat Barbie, Kiss Chat, Chat Barbie, Chat Barbie - Chat Online Barbie, Web Chat Romania, Dating Romania, Chat International, Chat Gratis, Chat Bucuresti - Chat Online Bucuresti, Chat Jocuri, Fete Online, Blogul Lui Ovidiu Stresu, Fete pe Net, Chat Romanesc - Chat Online, Chat Slatina Online, Chat Jocuri, Chat Romanesc - Chat Online Romania, Chetuieste - Chat Online Romanesc, Chatul Fetelor, Chat Online, Chat Romantic, Chat Romania Online, Chatul Fetelor, Chat Gratis |
chat online, chat românia, chat kappa, chat, chat pentru copii, chat online romania, chat online copii, chat video live, chat copi, chat online romanesc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu