Comic Efectele Nocive ale Alcoolului

Comic Efectele Nocive ale Alcoolului! Bancuri despre Comic Efectele Nocive ale Alcoolului, ce stiti despre Efectele negative ale alcoolului, sanatatea, organismul uman, sotie si soacra?

Miezul noptii. Un betiv se leagana din gard in gard, cand e oprit de un politist.
- Actele la control, va rog si sa-mi spuneti unde mergeti! Betivul se uita lung si raspunde:
- Ma duc la o conferinta despre efectele nocive ale alcoolului si despre riscul betivilor de a deveni ratati.
Politistul se uita la el fix si intreaba:
- La ora asta? Cine tine o conferinta despre asa ceva la miezul noptii?
- Nevasta-mea si mai mult ca sigur si soacra-mea.

Bancuri cu Betivi

Un betivan iese dintr-o carciuma si se hotaraste sa urineze la roata unui Audi Q7. Cum se sprijinea el de masina vede scris pe masina 4X4. Scoate un cui din buzunar si scrie: = 16.
Proprietarul vede masina zgariata a doua zi si o duce la vopsit.
A doua noapte la fel. Iese betivul sa-si goleasca vezica, vede 4X4 si scoate iarasi cuiul si scrijeleste =16.
Proprietarul plin de draci, se duce la vopsitorie si se roaga de ala :
-Ba, e unul nebun care-mi tot zgarie masina. Pune si tu acolo o placuta cu "=16" ca s-o vada si sa-mi lase masina in pace.
-Gata sefu! Pusa asta placuta acolo. A treia seara iese betivul si vede: 4X4=16, dupa care scoate cuiul si scrie: "CORECT"

Mai multe bancuri aici : Bancuri cu Betivi

Un comentariu:

  1. Alcoolul si efectele lui asupra organismului uman


    Alcoolul este un drog care in timp poate creea dependenta. Cei care spun ca nu se intampla asa se inseala. In timp, fara sa-ti dai seama, alcoolul iti poate crea dependenta. Consumat in cantitati mari, este foarte daunator organismului uman caruia ii cauzeaza multe efecte negative care duc la boli precum: hepatita, ciroza, marirea in greutate a ficatului, inflamarea ficatului sau cancer la ficat. Alcoolul mai poate cauza: atacuri de cord, boli de inima, gastrita, ulcer digestiv, cancer intestinal sau cresterea presiunii sangelui. Persoanele care consuma alcool în cantitati prea mari au sanse mai mari decât altele sa sufere de anxietate, paranoia sau depresie.

    Alcoolul incetineste functionarea celulelor si a organelor, pana cand acestea isi desfasoara activitatea cu mult mai putina eficienta. Mersul impleticit si cazaturile sunt alte cauze ale consumului de alcool. O persoana care consuma prea mult alcool poate adormi sau poate intra in coma.
    Consumat in cantitati mari, alcoolul iti da curaj, iti schimba caracterul (dispar inhibitiile) si faci lucruri pe care in mod normal nu le faceai. Se poate intampla ca fara sa-ti dai seama sa faci lucruri pe care apoi le vei regreta o perioada sau … poate o viata intreaga. Si asta din cauza ca alcoolul afecteaza creierul, ceea ce duce la pierderea echilibrului psihic, la dificultati de gandire.

    Boli cauzate de alcool
    Marirea in greutate a ficatului. Poate apara la persoanele care consuma zilnic o cantitate mai mare de 30 ml alcool.
    Hepatita alcoolica. Excesul de alcool este una din cauzele aparitiei hepatitei cronice (inflamarea ficatului). De obicei apare la persoanele care consuma zilnic bauturi alcoolice. Simptomele aparitiei acestei boli sunt: aparitia de icter, confuzie mentala sau aparitia ascitei. Hepatita cauzata de alcool poate fi vindecata daca este descoperita la timp si daca cel care o are nu va mai consuma deloc alcool. Boala apare foarte frecvent la alcoolicii care au deja ciroza.
    Ciroza. Este cea mai grava boala pe care o poate produce consumul de alcool. Apare din cauza consumului excesiv de alcool. Celulele ficatului incep sa moara si se poate ajunge la pierderea ficatului in cazurile cele mai grave. Unele tipuri de ciroze pot fi tratate. Pe langa tratamentul medicamentos, pacientului i se recomanda diferite diete dar si i se interzice cu desavarsire consumul de alcool.

    Alte efecte ale consmului de alcool
    Efecte psihologice: dificultati de dormire, anxietate, agitatie, depresii, confuzie, panica si poate duce chiar la sinucidere.
    Efecte sociale: pierderea prietenilor, dificultati familiare, divort, neglijarea copiilor, probleme la locul de munca, pierderea locului de munca, probleme financiare. Alcoolul poate duce insa si la lucruri extrem de grave precum accidente de masini sau crime.

    RăspundețiȘtergere