Va dorim Sarbatori Fericite!

sarbatori fericite
Aflati in prag de sarbatori, noi, cei din echipa MYROCHAT va dorim Sarbatori Fericite si sa aveti parte de cele mai frumoase cadouri.
Ne bucuram ca intr-un timp asa de scurt am reusit sa ne strangem atat de multi, sa formam o gasca de prieteni adevarati.
Va multumim ca ati fost alaturi de noi in tot acest timp, va dorim din suflet Sarbatori Fericite!
chat online

6 comentarii:

  1. Cu totii iubim Craciunul pentru ca este atat de colorat: are colinde, are zambete, are zapada si globuri si, mai ales, are un Mos rumen care ne aduce la toti cadouri... Si chiar daca am crescut si nu mai credem ca el vine personal sa ne aduca bucurie stim ca toti cei dragi se gandesc la asta, asa cum si noi ne gandim cum le putem multumi ca fac parte din viata noastra.
    Asa ca, Sarbatorile vin in primul rand cu cele mai frumoase urari:
    Acum, cand colindele, toate nascute sub zapezi, aduc cu ele mireasma de Iisus nascut in iesle, simtim si noi tot mai tare atmosfera de Sarbatoare ce se apropie. Deschideti usa si lasati spiritul Craciunului sa va intre in casa! Deschideti inimile si lasati Bucuria si Implinirea sa va intre in suflet!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti doresc ca sarbatorile de iarna sa fie pentru tine ca niste izvoare din care vei sorbi fericirea, sanatatea, iubirea si linistea sufleteasca si acestea sa nu sece niciodata! Un CRACIUN FERICIT si un AN NOU FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fie ca lumina sarbatorilor sa va acopere sufletele de bucurie si sa va calauzeasca pasii spre un an nou mai bun..colindele sa va mangaie sufletele,ascunzisuri nestiute de nimeni..lasati lumina sfanta sa va ocroteasca .SARBATORI FERICITE

    RăspundețiȘtergere
  4. Zapada, brazii luminosi,colindele dau farmec Craciunului. Fie ca acest moment sa-l intampinati cu dragoste si caldura. CRACIUN FERICIT!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sarbatori Fericite5 decembrie 2012 la 04:13

    Sărbători Fericite şi zile însorite. un pahar de vin şi zapda din plin

    RăspundețiȘtergere
  6. Chatul Fetelor din Romania - Chatul fetelor este un chat online dedicat fetelor, un chat fara inregistrare unde poti socializa cu cele mai frumoase fete.

    RăspundețiȘtergere