Chat cu webcam, Id-uri De Messenger Fete si Baieti

Chat cu webcam, Id-uri De Messenger Fete si Baieti din Romania. Cel mai vizitat chat online cu web din Romania, intra acum pe http://chat-online.ro !
CHAT ONLINE Daca vrei sa te distrezi si sa cunosti fete si baieti din Romania intra si tu pe cel mai vizitat chat din Romania.

chat online

4 comentarii:

  1. In orice relatie sanatoasa si de lunga durata, ambii parteneri au senzatia ca impreuna se dezvolta, devin mai buni, mai intelepti, ca au posibilitatea de a evolua ca si persoane si ca si cuplu in acelasi timp. Iata prin urmare cateva moduri in care o relatie te ajuta sa realizezi acest lucru, sa evoluezi din toate punctele de vedere.

    1. Partenerul te priveste mult mai pozitiv decat te vezi tu insuti.

    Iar cu timpul toate calitatile tale ti se vor dezvalui, devenind mai constienta de ele si de tine insuti. Ai posibilitatea de a te privi si din afara, prin ochii partenerului.

    Spre exemplu, partenerul te vede mai desteapta sau mai buna decat crezi tu ca esti, cu timpul insa vei ajunge sa crezi si tu acelasi lucru. Dincolo de exceptiile care duc la ingamfare, o asemenea viziune te va face sa fii mai increzatoare in tine insuti, mai stapana pe tine, lucruri care te vor avantaja din toate punctele de vedere, atat profesional cat si personal.

    2. Partenerul te ajuta sa descoperi noi lucruri placute, experiente noi, idei noi etc.

    Spre exemplu, iubitului tau ii plac excursiile cu cortul. Nu le-ai incercat pana acum, descoperi ca iti plac. La fel se poate intampla si in ceea ce priveste gusturile muzicale, gastronomice, artistice, intelectuale. Oricat de compatibili ati fi unul cu celalalt, in principiu sunteti doua individualitati, si e aproape imposibil sa fiti identici din toate punctele de vedere.

    3. Trasaturile si obiceiurile pozitive ale partenerului, se rasfrang si asupra ta.

    Spre exemplu, obiceiurile culinare sanatoase. Sau cele de a economisi bani. Lista poate continua la nesfarsit, importante sunt aici beneficiile si felul in care partenerul te va influenta din punct de vedere pozitiv, facandu-ti mai usoara orice activitate care inainte nu iti placea dar care era necesara.

    4. Partenerul te incurajeaza sa fii tu insuti.

    Spre exemplu, ti-ar placea sa dansezi. Partenerul e cel care te va incuraja sa urmezi un curs de dans. Sau sa canti, si sa faci pasul urmator de la camera de zi la o sala de concerte.

    5. Relatia iti ofera stabilitatea financiara de care ai nevoie pentru a-ti urmari visele.

    Spre exemplu, poti incepe propria ta afacere la care visai inca din tinerete, beneficiind de ajutorul financiar al partenerului pana in momentul in care te vei pune pe picioare.

    6. Relatia iti ofera si stabilitatea emotionala care te va ajuta sa treci peste momentele mai grele.

    Iti cauti de lucru, iti e greu sa gasesti, ai avut parte de tragedii in familie, afacerea ta merge tot in jos, ai probleme cu sanatatea. Oricare ar fi problema prin care treci, efectul negativ emotional este mult diminuat de ajutorul pe care ti-l ofera numai gandul ca in fiecare zi te poti intoarce acasa, alaturi de persoana care te iubeste, te intelege si te poate consola in momentele grele.

    7. Partenerul nu iti va tolera deprinderile negative, stimulandu-te sa te schimbi in bine.

    Spre exemplu, ai tendinta de a fi pesimista. Alaturi de partener vei invata insa ca nu ai nimic de castigat din atitudinea ta, si vei incerca sa te schimbi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nimeni nu i-a invatat pe pesti sa inoate, pe caini sa latre sau pe fluturi sa zboare - asta e natural si firesc - asa e viata. Exact la fel, nimeni nu m-a invatat sa ma gandesc la tine cu dragoste. Asa e viata !

    RăspundețiȘtergere
  3. La ce foloseste frumusetea fara inteligenta, banii fara fericire, zambetul fara sentimente, viata fara tine?

    RăspundețiȘtergere
  4. Chatul Fetelor din Romania - Chatul fetelor este un chat online dedicat fetelor, un chat fara inregistrare unde poti socializa cu cele mai frumoase fete.

    RăspundețiȘtergere